PDA

View Full Version : Mezzmo and Popcorn Hour



mcfearless
01-19-2011, 12:18 PM
Hi,
I have one of the original Popcorn Hours and am using Mezzmo for my DLNA server for my Sony TV.

Do I need to do anything special to get Mezzmo to work with the Popcorn Hour. I dont see it anywhere. Any suggestions on how to configure it?

Paul
01-19-2011, 01:11 PM
Hi,

Which model do you have?

mcfearless
01-20-2011, 01:08 AM
It is one of the first ones. A-100.

Paul
01-20-2011, 08:31 AM
I never actually used the device personally, so not sure how to configure it to see Mezzmo - does it see any other servers?

mcfearless
01-20-2011, 11:56 AM
Mezzmo sees it in the list and it is Allowed but I cant seem to get it to come up on the Popcorn Hour.

Paul
01-20-2011, 12:52 PM
Just as a test - can you please try one of the DLink DSM device profile and see if that makes Mezzmo appear on the PCH?

mcfearless
01-22-2011, 01:47 AM
That didnt seem to work. I don't get why it would show up in Mezzmo but not the popcorn hour. I had used MyiHome with the Popcorn hour before and it worked fine.

Does Mezzmo support the Popcorn Hour. Anyone else get this to work with Popcorn hour?

Any help would be greatly appreciated.

Thanks.

Paul
01-24-2011, 09:03 AM
Do you know if it's the same or similar to A-110?

mcfearless
01-29-2011, 05:07 AM
I believe it is similiar to the A-110 - why is there something different i need to do?

Thanks.

Adric
01-31-2011, 03:09 PM
You might want to update the firmware of you device http://www.popcornhour.com/download/A100/firmware-A100.html

mcfearless
02-01-2011, 02:34 AM
I am pretty sure I have already downloaded the latest firmware but I will check tonight.

What I am seeing is after I reboot the Popcorn hour I will get an hour glass that comes up on the main screen and I have to manually hit stop and it says "Server Timeout" so I am wondering if it is looking for Mezzmo. But it never shows up in my Popcorn Hour.

Very frustrating if this is supposed to work together, especially seeing how I have paid for the software already.

Adric
02-01-2011, 11:58 AM
Can you please send logs to support (at) conceiva . com This will show us what is going on.