PDA

View Full Version : pproblem with search



hotrod
03-01-2011, 12:39 PM
first off, i really like mezzmo..it does exactly what i wanted!
so i bought it!

the question i have is this:
search does not seem to work at all for me.
what it does is returns a playlist that no longer exists.

what i am doing with mezzmo:
it is for audio only, over 12,000 MP3's at 320 to be exact.
running on Windows Server 2003

equipment im using :
Onkyo TX-NR3008 hardwired to network

im using the buffalo theatre device profile because it shows the album artwork on the screen whereas the Onkyo profile does not. could that be the issue?

search is not a huge issue for me, but, i was hoping it would work after i purchased thinking that maybe it was crippled in trial.
I do have a friend who is wanting to buy mezzmo, but after seeing the search function not working he is reserved, seems it is a big deal to him...

Thanks for the help!
Erik

Paul
03-01-2011, 12:47 PM
Do you mean you're using a search function from the device (as opposed to using the search bar in Mezzmo's GUI)? If so, can you please turn on logging (see this thread: http://forum.conceiva.com/showthread.php/419-FAQ-How-to-turn-on-diagnostic-logging) then try searching for something using the device and once an empty playlist is returned, stop the server and send the logs to support (at) conceiva (dot) com for investigation.

hotrod
03-01-2011, 01:03 PM
yes.. i meant to say that.. searching from the device.
going to do that now.. and thanks!

hotrod
03-01-2011, 01:18 PM
log files sent as requested.

Thanks very much!!!

Paul
03-01-2011, 01:36 PM
Thanks for the logs, we'll investigate and if something needs to be implemented in Mezzmo we'll do that to make it work properly.