Search:

Type: Posts; User: tjaden

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Audio playback stops with screensaver on Roku Premiere+

    Hi,

    In the latest update to the Roku app, there is a screensaver feature (which is nice). However, it seems that it's stopping the audio playback of my playlist when it's activated. Is there a...
  2. Fixed?

    Immediately after posting that, I tried to open Mezzmo using my "regular" user account (not the user account that runs Mezzmo as a Windows service). Using that account, I was able to open the Mezzmo...
  3. "Cannot run Mezzmo application since Mezzmo database is set to read-only" error

    Hi,

    When trying to open my Mezzmo desktop application in Windows 10, I am receiving this error message:
    "Cannot run Mezzmo application since Mezzmo database is set to read-only"

    My Windows...
  4. Replies
    4
    Views
    2,976

    A few more requests... :) a) Display the...

    A few more requests... :)

    a) Display the current playing track.
    b) Allow a screensaver to come up with music but don't allow Roku to go into power save mode and stop the music.

    Sorry, for (d)...
  5. Replies
    4
    Views
    2,976

    Mezzmo + Roku 2 = Awesome!

    Hi, I just happened to be wandering around the list of apps on my Roku 2 and found that Mezzmo has an app there now! Awesome! Thanks very much, folks!

    A few things that I found:

    a) Initial...
  6. +1 for adding this functionality. Thanks!

    +1 for adding this functionality.

    Thanks!
  7. Replies
    1
    Views
    3,024

    A few things about the Android app

    I just learned about the Android app and I really want this to work! :) A few things that I found:

    - When playing back audio, I typically open a folder (such as an album). When I select the...
  8. Great!

    Awesome! Thanks a lot everyone!
  9. After moving Mezzmo DB, album art above individual songs/photos is not appearing

    Hi,

    I am running Mezzmo 4.1.3.0. I needed to move my database files to a new location and followed the instructions regarding updating the .ini file and moving the files. It worked fine. ...
Results 1 to 9 of 9