Search:

Type: Posts; User: RonB

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    47
    Views
    1,783

    Jeff, Tried the latest, it's faster once the...

    Jeff,

    Tried the latest, it's faster once the add on loads (around 13-15 seconds).
    Once it's loaded, it's about 3 seconds to load a list.

    I also tested it with a lighter skin (Estuary), and it...
  2. Replies
    47
    Views
    1,783

    The slow loading looks like it's a skin issue. ...

    The slow loading looks like it's a skin issue.

    I tested the latest Mezzmo add on with Estuary skin, and it loads fast (1-2 seconds), and the thumbs load correctly now.

    I took a quick look in...
  3. Replies
    47
    Views
    1,783

    Images are now loading with the "d" release,...

    Images are now loading with the "d" release, thanks for fixing it.

    I'll test with Estuary, to confirm the slow loading is with the Rapier skin only.

    From what I can tell, it looks like once...
  4. Replies
    47
    Views
    1,783

    Jeff, I'm using a 2017 NVidia Shield with...

    Jeff,

    I'm using a 2017 NVidia Shield with Version 8.0.0 Android Software.

    For Kodi, I'm running a Matrix nightly posted on 5/28/2020.

    I tried the latest version posted at github, however I...
  5. Replies
    47
    Views
    1,783

    Tried to use the plugin with all settings off,...

    Tried to use the plugin with all settings off, still loads very slow and no thumbs.

    I could not test with Embuary skin, as it's not available for Matrix yet, but the results were the same with...
  6. Replies
    47
    Views
    1,783

    OK, I'll give the new version a try, and let you...

    OK, I'll give the new version a try, and let you know what I find.

    Yes, there is no doubt that there are many differences with how the Kodi plugin works with various skins.
    I had asked Sualfred...
  7. Replies
    47
    Views
    1,783

    I've tested the Matrix version, and have found...

    I've tested the Matrix version, and have found the following.

    Loads slowly, Takes about 15-20 seconds.
    I had the same results with the older version of this plugin, while using Leia. (before I...
  8. Replies
    31
    Views
    1,601

    Fix working good on my Roku TV. Thanks!

    Fix working good on my Roku TV.

    Thanks!
  9. Replies
    47
    Views
    1,783

    Thanks for doing this. I would've loved to try...

    Thanks for doing this.

    I would've loved to try this a few months ago, but I've switched to Matrix.

    You mentioned earlier in this thread that you're working on a Matrix beta,
    if possible, I'd...
  10. Replies
    54
    Views
    12,323

    Working great here, thanks for fixing!

    Working great here, thanks for fixing!
  11. Thanks for the kind offer, but at this point it...

    Thanks for the kind offer, but at this point it seems to be getting better.

    I will try again Monday to let it run with delete files not found, and see what happens.
  12. Yes, I had update artwork selected. But the...

    Yes, I had update artwork selected.
    But the artwork was deleted, not replaced. It changed most of them to what looks like folders.

    I did not run it again for fear of the same thing happening...
  13. Still have some issues I think. Last night, I...

    Still have some issues I think.

    Last night, I ran the tools\maintain files\ with the following settings: "Update all attributes"
    and "Remove files not found" settings ticked, and the icons were...
  14. Thanks Peter, Just to be a bit more clear. ...

    Thanks Peter,

    Just to be a bit more clear.
    This happened while using the tools\options\mezzmo database location.

    The Media files themselves where not moved, so I did not use the...
  15. OK, I got it fixed. There were 3 issues. When...

    OK, I got it fixed.

    There were 3 issues. When changing (moving) the database to a new drive, The Mezzmo database does not correctly update the paths in the following areas: MGOBackdrop and...
  16. If you're referring to the path in the pulldown...

    If you're referring to the path in the pulldown transcode screen, yes it seems correct.

    The strange thing is some are now showing, and some are not. On the screen it shows a white box with a grey...
  17. I ran into this problem, and issuing the...

    I ran into this problem, and issuing the procedure above, it did fix the icons within the Mezzmo program, but the icons are still missing on my Roku's.

    I tried using the maintain database from the...
  18. Sticky: I'd like to request that the right click...

    I'd like to request that the right click pre-transcode setting have the option to do so at a specified time.

    Thanks
  19. Replies
    62
    Views
    20,948

    WOW! Very impressive. Makes my little 32tb...

    WOW! Very impressive.
    Makes my little 32tb system look bad. Lol.
  20. Replies
    62
    Views
    20,948

    It would've been nice if it worked, but for what...

    It would've been nice if it worked, but for what I paid for it I can't complain. It works quite well. I've found recording live TV to Mezzmo, and pre transcode work great.

    Once the funds allow, I...
  21. Replies
    62
    Views
    20,948

    Peter and I exchanged several email's about this...

    Peter and I exchanged several email's about this issue last night.

    He was nice enough to take a good look at it.

    It appeared that ffmpeg was not able to find the device when running IQS and...
  22. Replies
    62
    Views
    20,948

    Hi Peter, I did some searching today, and I was...

    Hi Peter,
    I did some searching today, and I was unable to find any info at all on Dell's site regarding IQS.

    Since there is no setting for IGPU as jbinkley60 mentioned, it seems the older Dell's...
  23. Replies
    62
    Views
    20,948

    Unfortunately, I don't have that setting in the...

    Unfortunately, I don't have that setting in the BIOS.

    I updated to the latest BIOS, and no luck.

    Sent updated error log to the support link.
  24. Replies
    62
    Views
    20,948

    I installed the IQS software, and it shows up in...

    I installed the IQS software, and it shows up in Mezzmo. However, if I select it, transcoding fails. Looks like even though Intel says my processor supports it, it's a no go. Bummer.

    ETA:

    I've...
  25. Replies
    62
    Views
    20,948

    Hi, thanks a lot for the link! I found out my...

    Hi, thanks a lot for the link!

    I found out my CPU was manufactured in 2011, Looks like it's time to upgrade lol.

    Anyway, their chart indicates it will support IQS, so I signed up for the SDK. I...
Results 1 to 25 of 42
Page 1 of 2 1 2