Search:

Type: Posts; User: coderjohn

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Thanks Peter. After rebooting devices and trying...

    Thanks Peter. After rebooting devices and trying other small stuff, I uninstalled Bubble and reinstalled from the Play Store - and it worked. Go figure.
  2. Android Mezzmo BubbleUPnP - no Mezzmo files

    I used to be able to watch Mezzmo-served movies on my phone but no longer - BubbleUPnP no longer shows "Mezzmo".

    I have a Nexus 6P running Android 7.1.2 and BubbleUPnP freeware 2.8.10 (and MX...
  3. Thanks everyone. I did download a new version...

    Thanks everyone. I did download a new version from the web site and installed it "on top of" the v4.0.5 version I had earlier installed.

    I played the entire test movie with the WD TV Live wired...
  4. WD TV Live - Content Source Not Found while streaming a movie

    I have a WD TV Live with v2.01.86.
    I connect to a Mezzmo Media Server v4.0.5 which is running on a Windows 7 PC that is wired to the network.
    I have tried both wired and wireless.
    The router is a...
  5. I think you were right. I had been having...

    I think you were right.

    I had been having trouble with this movie playing in French on my BubbleuPnP/MXPlayer/Nexus5. Mezzmo didn't seem to respect the preferred audio channel setting, no matter...
  6. AirPlayer/Mezzmo unexpectedly swaps movie??

    Mezzmo 4.0.4
    iPad Air
    Olimsoft AirPlayer 1.1.09

    Select Batman Begins (first movie in the list in AirPlayer in the "B" folder), screen goes to the normal dark, a little percentage indicator...
  7. "Only stream the preferred channels to devices" - not respected

    I have a ripped movie that (for some reason) has the French stream 0x81 ahead on the English stream 0x80, as seen by the FFMpeg properties.

    Don't really want to listen in French but trying to find...
  8. why new entries in Video Library like "310 to yuma (2/2)"?

    Mezzmo 4.0.1.0

    After updating the program and using "Add/Scan Drive/Folder for Media Files...", I now see entries in my Library/Video list like "<title> (m/n)" (all lower case), for example, "iron...
  9. Replies
    9
    Views
    6,559

    Thanks Paul. When in XBMC, I selected audio...

    Thanks Paul. When in XBMC, I selected audio stream 3 of 3 and then the spoken word was English. Stream 1 of 3 is Spanish. If only I knew of a way to make stream 1 always be English...
  10. Replies
    5
    Views
    4,425

    Hi Paul, Well, the problem has become worse....

    Hi Paul,

    Well, the problem has become worse. Now, I can't get anything to play through the WDTVLive. I've captured a Mezzmo log file and emailed it - can you take a look and then advise?
    ...
  11. Replies
    5
    Views
    4,425

    Thanks Paul. I power cycled the WDTVLive...

    Thanks Paul.

    I power cycled the WDTVLive several times because it kept saying something different than "WDTVLive", for example, at least once it was "WDTVLive Plus".

    So now I got the movie...
  12. Replies
    9
    Views
    6,559

    Thanks for trying Paul but no luck. Firstly,...

    Thanks for trying Paul but no luck.

    Firstly, are you suggesting I would have to do this for every movie? That seems burdensome. Why does Mezzmo and the Bravia get it right?

    Most importantly, it...
  13. Replies
    9
    Views
    6,559

    wrong language with XBMC and Mezzmo

    I have XBMC 12.0 on one PC and XBMC 12.2 on another (but it also exhibited the issue with 12.0) and am running Mezzmo 3.2.0.0.

    When I play a particular movie (an ISO) through a SONY Bravia TV the...
  14. Replies
    5
    Views
    4,425

    trouble playing through wdtvlive

    Mezzmo: v3.2.0.0
    [had worked in a previous v3 version]
    Wireless connection; "three" bars on the WDTVLive network connection status
    Same setup plays fine through my SONY Bravia TV and through my...
  15. Replies
    1
    Views
    2,175

    trouble adding isos with 3.1.1.0

    I think there's a difference between 3.0.0.0 and 3.1.1.0 in regard to adding ISOs to a video library.

    In a particular folder, I have 64 ISO files.

    3.0.0.0 - When I "Add/Scan Drive/Folder for...
  16. item properties #archive:f:\... - what does it mean?

    I have mostly ISOs in my Video library. I added them with Scan Drive/Folder For Media Files...

    What does the "#archive:" prepended to the Location value mean?

    For example, movie X when brought...
  17. Thank you jbinkley60. What tool do you use to...

    Thank you jbinkley60.

    What tool do you use to make your files?
  18. Any reason to keep ISOs? Preferred converted type?

    I know this might be a bit off topic but I thought I would try...because most folks here seem to have a lot of media management experience.

    I have some DVDs ripped to ISO. HandBrake, and other...
  19. I did some more experimentation because I'm still...

    I did some more experimentation because I'm still seeing stuttering and voice-out-of-sync when playing anything but ISO. The first image is of the test conditions. The second is the results. The...
  20. Replies
    3
    Views
    3,730

    Paul, I agree with your assessment. After the...

    Paul, I agree with your assessment. After the churn in my library settled, playing ISOs is not a problem.
  21. I have a bit more info. Since I have ISOs - I...

    I have a bit more info. Since I have ISOs - I tried to play a couple through Mezzmo v3 - and they do not exhibit the out-of-sync-ness - that's good news.
  22. Audio out of sync with video when using Mezzmo

    I previously had this problem with v2.7.

    It seems to remain with v3.0.

    Same equipment setup as I've previously described on an older thread with the same title.

    Right from the very beginning...
  23. Replies
    3
    Views
    3,730

    ISOs won't play?

    Brought some DVD ISOs into the Mezzmo library.
    Went to play one on the SONY Bravia and it displayed "Video file cannot be played".
    In the library, did right-click Properties, Gapless Multi-File...
  24. Replies
    6
    Views
    5,556

    Previous - "...\ISOs of Videos" Current -...

    Previous - "...\ISOs of Videos"
    Current - "...\ISOsVideos"
  25. Replies
    6
    Views
    5,556

    Thanks for the implied tip. Although I had...

    Thanks for the implied tip.

    Although I had segregated my ISOs, my folder name included spaces - when I removed the spaces, the ISOs (vobs) were added to the library. Bug or feature? :)
Results 1 to 25 of 34
Page 1 of 2 1 2