Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Unusual Mezzmo App Issue

  1. #11
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by ftanner View Post
    Did not work for me.
    I am quoting myself because I am replying to my post.

    I re-ran maintenance on them again and it appears to have fixed it.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    541

    Default

    I've edited the Mezzmo Kodi addon to detect this condition and display a popup alerting to a video file which is missing some of the video attributes. This will help in case users don't see them in the Mezzmo GUI.

Similar Threads

  1. Unusual Sony BluRay Issue
    By ftanner in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 5
    Last Post: 10-28-2016, 03:21 PM
  2. Mezzmo.db Issue
    By Michael1973 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 5
    Last Post: 03-19-2013, 10:43 AM
  3. Mezzmo issue
    By Arco in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2012, 09:39 AM
  4. Unusual Stuttering and Halted Playback
    By Aaron407 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 13
    Last Post: 02-14-2011, 10:29 AM
  5. Mezzmo tag reading issue
    By Ronald Gliot in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-2011, 01:36 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •