Results 1 to 8 of 8

Thread: HLS (chromecast, roku), and burned subtitles issue

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    58

    Default HLS (chromecast, roku), and burned subtitles issue

    I think I found a bug with the HLS format and using Burn Subtitles into video, I don't have these devices but I do have a hdmi dongle that works good with the HLS format it allows me to free seek without full encoding the file, however it seems to have an issue with Burned subtitles, when I seek to a position in the movie the subtitles get 'reset' to the beginning and no longer sync with the movie, (ie seek to 30 minutes into the movie, the burned subtitle will reset to first lines.)

    The expected behavior would be, is when you seek it should encode the correct position of the subtitle with that timeline in the movie.

    I hope this makes sense, and is fixable

    Thanks
    Last edited by odin; 11-17-2020 at 06:59 AM.

Similar Threads

  1. Roku not displaying embedded subtitles
    By Rockydog in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2018, 09:01 AM
  2. Chromecast Subtitles
    By ggrillo93 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2016, 11:54 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 07-03-2014, 12:03 PM
  4. Chromecast Subtitles
    By llokey in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 06-20-2014, 11:26 PM
  5. When Mezzmo will be suported "burned" subtitles on the movie?
    By d_singe in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2012, 09:52 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •