Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with DB restore

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default Problem with DB restore

    I'm moving my current Mezzmo install to a new computer and have backed up the existing 6.0.6.0 DB.

    When restoring this DB to a fresh 6.0.6.0 install, it seems to restore ok but when I run Mezzmo I get this -

    restore.png

    Mezzmo runs, but just has the standard new install Music-Videos-Photos playlists and none of mine.

    Is there some setting I've missed for restore?

    Thanks.

    Jim
    Attached Images Attached Images
    Last edited by MidnightInAurora; 03-07-2022 at 04:28 AM.

Similar Threads

  1. Database Backup / Restore re-use old db path
    By odin in forum Mezzmo Wish List and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 04-19-2017, 03:25 PM
  2. Tutorial: How to backup and restore your Mezzmo database
    By Paul in forum Mezzmo FAQs & How To Guides
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2014, 12:58 PM
  3. Can't restore Mezzmo after reinstal system
    By tadek5252 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2013, 08:49 AM
  4. Playlist Backup/Restore
    By Snyper in forum Mezzmo Wish List and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2012, 08:43 AM
  5. Restore Mezzmo
    By Britinva in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2011, 08:57 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •