Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: Archos 28, 32, 43, 70 and 101 Internet Tablets Support

  1. #11
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lower Saxony, Germany
    Posts
    11

    Default

    Hi there,

    I own an Archos 70 Internet Tablet as well and I face the same problem. Are there any news on this topic? The Archos 70 is the only device which is switched back to "UnknownDevice" after reconnecting to Mezzmo. When I switch it by hand to Archos 7 Profil Mezzmo lets me play my videos quite well but after a while itīs being resetted within Mezzmo...

  2. #12
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,646

    Default

    Does the Archos change IPs from time to time by any chance?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  3. #13
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lower Saxony, Germany
    Posts
    11

    Default

    Yes it does. I also use it with a portable WLAN HotSpot so i prefer to keep the DHCP setting enabled. But also if i set a fix IP adress Mezzmo looses the information about the tablet. To avoid this problem i use a second media server which handles the tablet quite well. But that's a little bit annoying :-(
    Today i installed the new Mezzmo version. Are there any improvements? (didn't have the time to check yet :-) )

  4. #14
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,646

    Default

    Yes, several. Check out this thread: http://forum.conceiva.com/showthread...-available-now!

    One of the next updates will allow assigning a device profile to a MAC, instead of IP, so that should take care of that hopefully.

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  5. #15
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Lower Saxony, Germany
    Posts
    11

    Default

    Great! The MAC assigment will be a big improvement! Can't wait for it ;-)

    Thanx for your support!

  6. #16
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    136

    Default

    sorry to bump an old thread.. But is there any support for this planned or on the way?

  7. #17
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,646

    Default

    Do you mean the problem where device profiles were resetting? That should be fixed if you only use the IP address to identify it (and it's statically assigned to the tablet). Or is it something else?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  8. #18
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    136

    Default

    Quote Originally Posted by Dennis View Post
    Do you mean the problem where device profiles were resetting? That should be fixed if you only use the IP address to identify it (and it's statically assigned to the tablet). Or is it something else?
    Just a device profile. Currently no profiles work with it. And media errors out.

  9. #19
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,646

    Default

    I thought the Generic one was working (or Archos 7)?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  10. #20
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    136

    Default

    Quote Originally Posted by Dennis View Post
    I thought the Generic one was working (or Archos 7)?
    It use too. Doesn't seem to be working atm. I thought it might be the new firmware they release. So I downgraded back to old and same problem. Just gives a media error.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •