Results 1 to 3 of 3

Thread: Media server running but not on t.v

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Liverpool U.K
    Posts
    13

    Default Media server running but not on t.v

    Ive got a problem with the following

    The media server is running on the p.c but the icon is greyed out on my BRAVIA this has only happened this morning. Any suggestions please.

    Carl

  2. #2
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Liverpool U.K
    Posts
    13

    Default

    Ive sorted it peeps, I re added my device and refreshed my internet content.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,646

    Default

    Glad you've sorted it out

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •