Results 1 to 2 of 2

Thread: Videos don't play? Check your debug log size.

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    33

    Default Videos don't play? Check your debug log size.

    Suddenly my media would start for a few seconds and stop. I had previously enabled debug logging and when checking that, I found that one of the log files was 4GB in size! Zeroing out the large file fixed the problem.

    I did have scheduled scripts to archive the debug log daily but something must have gone wrong.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,616

    Default

    Thanks for sharing that - yes, it's a possible issue that will prevent playback of files. We'll address this in one of the future releases.

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •