Results 1 to 3 of 3

Thread: Struggling to see the server (Win7 x64) from Sony BDP S470

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1

    Default Struggling to see the server (Win7 x64) from Sony BDP S470

    I have been successfully using Mezzmo from my Windows Home Server to Sony BDP S470 Blu Ray player for several months.

    I've built a new server and loaded Win7 Ultimate x64. Try as I may I cannot see Mezzmo from the Sony. Internet connection to Sony works fine.

    Is there anything I should know beyond the sticky post?

    Thanks

    Laurie

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,646

    Default

    If you've checked everything from that post, then the next step is to enable logging (see this thread: http://forum.conceiva.com/showthread...nostic-logging), restart both server and the BDP, let them sit for a minute or so, then stop the server and send the logs to support (at) conceiva (dot) com for further investigation (just mention that you've gone through the usual steps of network troubleshooting). There's also a patch available that has improvements in network detection code and it may help.

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Saskatoon, SK, Canada
    Posts
    106

    Default

    Have you checked the server connections list on the player? It may be worth clearing all media server connections, restarting the player, and verifying that it's not set to hide Mezzmo for some reason. It should show Mezzmo in this list if it's detecting it at all, even if you can't see it in the main media selection portion of the player's menu.

Similar Threads

  1. Sony BDP-S470...does it support .SRT subtitles?
    By YankeeFan in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 30
    Last Post: 01-17-2012, 03:02 PM
  2. Media Server 2.1.11.21 with the new Sony Bravia KDL profile
    By Simon-UK in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2010, 09:31 AM
  3. Mezzmo on Win7 64Bit with Sony Bravia
    By Sean in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 5
    Last Post: 09-20-2010, 10:53 AM
  4. Server problems with Sony W5500
    By rav4cas in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2010, 09:36 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 07-19-2010, 10:03 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •