Results 1 to 2 of 2

Thread: Codec Missing

  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    27

    Default Codec Missing

    All of the sudden movies that have worked for month are giving me errors on playback as no codec to play or something to that affect

    please help

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    11,616

    Default

    A few questions to help diagnose the possible problem:
    • What device are you streaming to (incl. manufacturer & model number)?
    • What device profile are you using in Mezzmo for this device? Go to the Media Devices dialog in Mezzmo to see this.
    • Are you running the latest version of Mezzmo (v2.5.0.0)?
    • What is the FFmpeg information on one of the files that no longer plays on your device? To get this, right-click on the file in Mezzmo and click 'Get FFmpeg Information'.
    • Have you recently updated the firmware for your device?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

Similar Threads

  1. Codec not supported on Samsung LE40C650
    By Pewima in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 04-26-2012, 10:30 AM
  2. Samsung BD-D5300 video codec not supported
    By ant-dat in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-12-2012, 09:15 PM
  3. Codec corruption or over writes
    By lopicma in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2011, 09:11 AM
  4. Audio Codec detection and transcoding problem (Mostly avi with VBR)
    By christianclavet in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2011, 07:57 AM
  5. Missing folders
    By paparay in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2010, 09:14 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •