Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't add URL to library

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    1

    Default Can't add URL to library

    I have recently been having an issue where I am unable to add any URL media to Mezzmo. This has only been happening recently as I have watched several dozen youtube videos via Mezzmo just fine. It comes up with an error dialogue: " The URL is not a supported video, audio, image, or rss feed playlist resource. Mime type: text/html; charset=utf-8". This started today and has happened to every URL I have tried to add to Mezzmo. Even attempting to play previously functioning videos causes this same error. Other media streaming works just fine while this occurs.

    I am unable to find anyone else with the same problem so hopefully there is an answer here.

    E: image of the error
    Last edited by Catts; 06-15-2016 at 07:41 AM.

Similar Threads

  1. Add URL to library bug?
    By darkopsy in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2016, 10:41 AM
  2. Export from Mezzmo Library for import in another Mezzmo Library
    By sultan in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 03-27-2015, 03:36 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-16-2015, 10:57 AM
  4. Library Folder not shown in Library Setup
    By Magichand in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2013, 08:28 AM
  5. 'Maintain Library" seems to reproess entire library every day
    By VinceA in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2013, 05:54 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •