Results 1 to 2 of 2

Thread: small bug i think with content ratings using device and cell/tablet apps

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default small bug i think with content ratings using device and cell/tablet apps

    Hi i have just noticed a small bug or something with media palyers and the cell/tablet app i have only tried this with wd live media players but this is what is happing.

    in the device manager i have a device set to do not stream anything that is r13 or above (rating) NOW that works fine on the device itself it will not stream r13 because its not allowed to BUT this is not the same for the app it WILL stream r13 and below to the device but not stream above r13. So i did a test i then set the device to pg one below r13 and tried to stream r13 again (from the app) and now r13 is blocked (good) BUT now when i try pg on the device itself and pg is blocked lol so it looks like the app and the device are seeing different ratings or something its werd.
    Last edited by stewart; 12-24-2016 at 12:24 PM.

Similar Threads

  1. oop! Lost all my ratings
    By deaded in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2016, 11:53 AM
  2. Not all apps work on Samsung S3
    By DrTeeth in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2013, 07:05 AM
  3. Best Device profile for Surface RT Tablet
    By JeffT4 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 09-14-2013, 10:15 AM
  4. Mezzmo disconneting...Cell problem?!?
    By lShadowl in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2011, 08:13 AM
  5. importing/reading itunes ratings
    By rjeeves33 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 10-18-2010, 11:18 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •