Results 1 to 2 of 2

Thread: Disable / Enable devices broken

  1. #1
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    107

    Default Disable / Enable devices broken

    Hi i have just noticed that the disable and enable in the devices are broken this is the same for the beta ver and the latest ver. It used to work but now dose not eg

    when i tried to disable a device when someone was watching a program it did not disable the stream intill the server was stopped and restarted
    i then tried to watch a video after i disabled the device and it also let it through its like its back to the old days when you had to restart the server for the effects to take place what happened it must of been a update or something con you please fix it. Im shore its in the this update that it started happening because it was working fine not so long ago
    Last edited by stewart; 05-14-2017 at 06:32 PM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    107

    Default

    never mind i did a full reinstall and its fixed must of been a bad file not shore what happened and i could not find the del post button so ADMIN you can del this if you wish

Similar Threads

  1. Subtitles in mkv..disable?
    By Gravydownshirt in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-2015, 05:39 PM
  2. disable h264 for panasonic 2011
    By xxpetri in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 7
    Last Post: 11-22-2013, 09:20 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 09-08-2011, 09:55 AM
  4. Disable transcoding
    By carlosfm in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 04-19-2011, 06:22 PM
  5. Option to disable check for updates at launch
    By Hyronimus in forum DownloadStudio Wish List and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2008, 09:17 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •