Results 1 to 3 of 3

Thread: Another strange issue

  1. #1
    Join Date
    May 2016
    Posts
    130

    Default Another strange issue

    I've come across two different movies. They each have all of their metadata stored locally in the same folder.

    When I look at the movies from the Mezzmo GUI, they display all metadata correctly.

    When I am browsing through movies from my box however, these movies are pulling a weird poster art - but the background is correct. And the NFO is correct.

    I double checked the files on the disk, and they are all what they should be.

    BTW - the weird poster art isn't actually poster art - it looks like it was taken from a video in a completely different folder.

    I've run RAW maintenance on the box, and I've re-genenerated the metadata files and re-ran maintenance on the videos in question.

    Still no success.

    Any ideas?

    Thx

    Joe

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,642

    Default

    Hi Joe,
    it sounds like the transcoded posters are wrong, please try going to 'Media Devices' then double-click on the device in the list and on the Transcoding tab click the button to delete transcoded files to see if this resolves the problem. You can also go to your Transcoding folder and specifically just delete the Posters folder for your device (the folder names are GUID's from the device profile so you will need to open the device profile in a text editor to find the folder name).

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  3. #3
    Join Date
    May 2016
    Posts
    130

    Default

    Thx Peter. I'll take a look at that and see if it helps. At least it's not STOPPING anything from working...

Similar Threads

  1. Strange Path Issue
    By ftanner in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-2016, 11:34 AM
  2. Strange problem: mkv shows as JPG
    By Devilman in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2014, 08:37 AM
  3. Strange happenings (possible DB coruption?)
    By paulsalter in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2013, 10:29 AM
  4. Strange Library behavior on WHS
    By TRR in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2011, 05:49 PM
  5. Strange artifacts seem to appear on the PS3
    By christianclavet in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2011, 04:04 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •