Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: permanent links

  1. #1
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default permanent links

    Is there a problem with permanent links in the new beta ver it seems the page fails to load i have checked firewalls and changed ports but nothing works.?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,994

    Default

    I tested here and it seems fine, can you please try testing a permanent link on the local network then try one with your remote ip/host to see if this works?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  3. #3
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default

    Quote Originally Posted by Peter View Post
    I tested here and it seems fine, can you please try testing a permanent link on the local network then try one with your remote ip/host to see if this works?
    yep still no go have tried local and even the browser on the server running the software see this link https://www.dropbox.com/s/yuo1c7egyo...itled.png?dl=0 note this is the server it is running on using server browser as well and firewalls are disabled for test
    Last edited by stewart; 08-31-2017 at 06:38 PM.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,994

    Default

    The screenshot shows port 2247 is being used, is this the port you have set for the server in 'Media Server Settings' in Mezzmo or is this the remote port? Are you able to access the Mezzmo web interface using the same IP address and port?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  5. #5
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default

    Quote Originally Posted by Peter View Post
    The screenshot shows port 2247 is being used, is this the port you have set for the server in 'Media Server Settings' in Mezzmo or is this the remote port? Are you able to access the Mezzmo web interface using the same IP address and port?
    The server port is 53168 (stranded) and the remote port is 2247 (just what mezzmo set when installed yes its the same in the server settings) i have tried changing the remote port as that is the one it looks at when loading the per links but still will not connect on any ports i use. As for the 53168 port that works fine for web logins no problems there.

    i have tried my external ip, the servers lan ip, localhost but will not connect they all work fine on the web login (53168) i have also disabled all firewalls to try it. Its like that (remote) port is not lisening on the server
    Last edited by stewart; 09-01-2017 at 09:13 AM.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,994

    Default

    In your screenshot you are using a LAN ip with the remote port so this will not work as the request needs to be received by the router on the external port for it to be forwarded to the 53168 port. If you change the port for the link to 53168 it should work. Do you have port 2247 forwarded in your router to 53168 on the PC running Mezzmo?

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  7. #7
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default

    Ok so it looks like you don't need remote port so i left that blank so now the only port is 53168 and now its defaulting to that port but still no connection on permanent links just a white page
    eg http://101.100.139.145:53168/emb/taz...mp%3Bmode=play

    update it looks like a old patch that i got that the problem its working now just doing some testing now
    Last edited by stewart; 09-01-2017 at 12:50 PM.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default

    ok test finished something is wrong with the programing this is what i did

    http://101.100.139.145:53168/emb/taz...6064&mode=play works link copyed from test permanent link and pasted in browser


    http://101.100.139.145:53168/emb/taz...mp%3Bmode=play does not work link sent to facebook by facebook button and loaded by clicking in facebook. the two links are different looks like the post using facebook is chancing the link

    both links are form the same video page one link from the (test permanent link botton) the other is from the facebook button that makes the link
    you can test the link its live
    Last edited by stewart; 09-01-2017 at 02:09 PM.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1,994

    Default

    If the port 53168 is not being forwarded from your router then it will fail to load the page, please make sure that the port is being forwarded to the PC running Mezzmo.

    Mezzmo Android: Install it on your tablet, smartphone, Android TV or Amazon Fire to browse and stream files from your Mezzmo library to all your devices. Full details at http://www.conceiva.com/products/mez...mo_android.asp
    Mezzmo for Kodi Add-on: Install it into Kodi to stream files from your Mezzmo library directly in Kodi. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...odi_user_guide
    Mezzmo for Roku App: Install it onto your Roku to stream files from your Mezzmo library. Full details at http://www.mezzmo.com/wiki/doku.php?...oku_user_guide
    Wiki: User Guides & Reference Manual at http://www.mezzmo.com/wiki
    Facebook: http://www.facebook.com/Mezzmo.DLNA.Server
    Twitter: https://twitter.com/conceiva_mezzmo
    Web: http://www.mezzmo.com

  10. #10
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    112

    Default

    yes it is and it also shows this on port check from the net. Its working now but as above not if you use the facebook link to post its making a different link. if i copy the test link url into facebook it works so when you post using the facebook link it will fail

    http://101.100.139.145:53168/emb/taz...9211&mode=play works link copyed from test permanent link and pasted in browser


    http://101.100.139.145:53168/emb/taz...mp%3Bmode=play does not work link sent to facebook by facebook button and loaded by clicking in facebook. the two links are different looks like the post using facebook is chancing the link

    you can test the link its live
    Last edited by stewart; 09-01-2017 at 02:24 PM.

Similar Threads

  1. M5 Android issue re: web links
    By costero in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 7
    Last Post: 05-29-2016, 09:51 AM
  2. Stopped working with uploaded.net links
    By clark kent in forum DownloadStudio Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2014, 09:40 AM
  3. Problem getting content, what are your favorite links, Rss etc...
    By leoji in forum DownloadStudio Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2011, 07:52 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •