Results 1 to 4 of 4

Thread: Web Access profile issues

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    May 2016
    Posts
    23

    Default Web Access profile issues

    Hi,

    I have a lot of problems configuring Web Access. I have set maximum size video size to 4K and bitrate to 80Mbps, and default Web Access profile, and most files are transcoding, even if they should be supported by the browser (MP4 with H264 and AAC for instance). Some files with these specs are playing without transcoding, some not. Also, I have MKV files with H264 and AAC, and they are still fully transcoded, why Mezzmo doesn't change container only, why it has to transcode them? I have attached the logs from attempts to play one file that works fine and one that transcodes with seamingly the same format.

    Is there an updated Web Access profile that works better with new Chrome browser?

    Milan
    Attached Files Attached Files

Similar Threads

  1. Mezzmo Android remote access issues.
    By Nunie2 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 5
    Last Post: 04-16-2018, 09:51 AM
  2. Issues with Web Access
    By dsimonas in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2016, 12:10 PM
  3. Panasonic profile issues and some questions
    By ciss in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2015, 01:53 PM
  4. Panasonic VT30A profile issues?
    By meadx001 in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2014, 11:11 AM
  5. Samsung F series profile issues
    By Misiak in forum Mezzmo Questions and Support
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2013, 07:57 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •